Изложба на творчески изделия, с макети и рисунки  изработени от

...
Изложба на творчески изделия, с макети и рисунки  изработени от
Коментари Харесай

Изделия от рециклирани материали измайсториха ученици от Куклен

Изложба на креативен произведения, с макети и рисунки  изработени от боклуци, подредиха в децата от подготвителните групи на междинното учебно заведение в Куклен.
Прочетете още
Малките жители на Куклен насочат зов за запазване не природата с няколко елементарни правила, които те следват: 1. Използвай наново, 2. Намали използването, 3. Рециклирай, 4. Дай нов живот.

Арт самодейността е част от модул „ Устойчивост “ на  националната образователна  програма  „ Нестле- за по-здрави деца “. „ Устойчив метод на живот “ е модул, чиято цел  е да запознае децата по наличен метод с нуждата от грижа към здравето на планетата и за значимостта да я опазваме чиста. Експозицията  на  дребните ученици  ангажира с значими тематики и въпроси, свързани с разделното събиране, преработването и опазването на природата.

Във фоайето  на учебното заведение са изложени планове, иcтинcки пpоизведения нa изкycтвото, cътвоpени от pециклиpуеми матеpиали. Така младежите дават хрумвания по какъв начин могат да се рециклират отпадъците и да им се вдъхне втори живот.  Изложените произведения провокират огромен интерес измежду учебната общественост. Всеобщо е  мнението, че показаните хрумвания за преработване на боклуци ще намерят отзив и измежду фамилиите на учениците.

Изложбата е отворена и налична за всеки, който желае да я посети от 13 до 31 март.



 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР